Κάρτα Ταρώ Ημέρας/Εβδομάδας 22-28 Απριλίου 2019

Κάρτα ταρώ Ημέρας – 22 Απριλίου 2019

The Death

Ακόμα μια σκοτεινή κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που «τρομάζει» αν και δεν αντιπροσωπεύει πραγματικό θάνατο αλλά το τέλος μιας κατάστασης ή ενός πιστεύω και την μετάλλαξη του ή αντικατάσταση του με κάτι νέο. Η κάρτα αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Σκορπιού. Κυβερνήτης ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης.

Το μήνυμα και αυτής της κάρτας – που είναι και η κάρτα που ακολουθεί την κάρτα The Hanged Man που ήταν η κάρτα του Σαββατοκύριακου που πέρασε – συνεχίζει να είναι ότι δεν πρέπει να αντισταθούμε στην αλλαγή που έρχεται αλλά αντίθετα καλό θα ήταν να την αποδεχτούμε και αγκαλιάσουμε.  Η κάρτα είναι μεν σκοτεινή, κάτι που δείχνει δυσκολία ή πόνο, στο βάθος όμως υπάρχει ο Ήλιος και αυτό δείχνει ότι κάθε αλλαγή ή τέλος μπορεί να είναι επώδυνα, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε αφού θα είναι για κάτι καλύτερο. Ταιριαστή η κάρτα και με το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας που προειδοποιεί για επερχόμενες και ανατρεπτικές αλλαγές ακόμα και στον τρόπο σκέψης μας!

Κάρτα Ταρώ Εβδομάδας – 22-28 Απριλίου 2019

Page of Pentacles

Μια κάρτα της Μικρής Αρκάνα με θετικό μήνυμα. Η κάρτα απεικονίζει ένα νεαρό άτομο που κρατά ένα νόμισμα και έχει το βλέμμα του συγκεντρωμένο σε αυτό. Στο βάθος η φύτρωση είναι πλούσια. Η κάρτα μας δίνει το μήνυμα ότι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θέσουμε προσγειωμένους στόχους για το μέλλον μας αλλά και να παραμείνουμε σταθεροί και συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε διάφορα γεγονότα που μπορεί να συμβούν να μας βγάλουν από την πορεία μας! Επίσης καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί με την οικονομική μας διαχείριση και ότι έχει να κάνει με την υλη. Αποφύγετε περιττές σπατάλες!

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s