Κάρτες Ταρώ Απρίλης

Κάρτα Ημέρας 1 Απριλίου – Death

Η κάρτα ημέρας είναι το Death (Θάνατος) γυρισμένη. Η κάρτα αυτή μας δείχνει ότι η ενέργεια της μέρας είναι εσωτερική και έχει να κάνει με κλεισίματα υποθέσεων, ξεκαθαρίσματα για να μπορέσει να ξεκινήσει και να εξελιχτεί κάτι νέο ή να μεταλλαχτεί κάτι παλιό. Αφού η κάρτα είναι γυρισμένη, το τέλος κάποιας κατάστασης πλησιάζει αλλά δεν έχει φτάσει η ώρα ακόμα. Κυβερνήτης της κάρτας ο Πλούτωνας. Οι ενέργειες είναι μεταλλαχτικές και έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και είναι αναπόφευκτες. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τον Σκορπιό. Αυτό μας δείχνει ότι οι ενέργειες είναι έντονες, παθιασμένες, υπόγειες. Το μήνυμα της συγκεκριμένης κάρτας ταρώ είναι ότι κάτι πρέπει να τελειώσει για να δημιουργηθεί χώρος για κάτι νέο. Κάθε τέλος φέρνει και μια θλίψη ή στενοχώρια αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Γι’ αυτό σήμερα χρησιμοποιούμε την ενέργεια για να σκεφτούμε τι είναι αυτό που πρέπει να φύγει από την ζωή μας στο παρών στάδιο. Να διευκρινίσω ότι αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει πραγματικό θάνατο.

Κάρτα Εβδομάδας 1- 7 Απριλίου – 10 of Wands

Η κάρτα της εβδομάδας είναι το 10 of Wands (10 των ράβδων). Η κάρτα αυτή μας δείχνει ότι η εβδομάδα θα είναι κουραστική. Θα νιώθουμε ότι κουβαλούμε ένα βάρος. Αν και είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου μας, συνεχίζουμε να κουβαλούμε την μεγάλη μερίδα του Λέοντος στην πλάτη μας. Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει το τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη. Κυβερνήτης του τρίτου δεκαημέρου είναι ο Ήλιος. Αυτό μας καλεί να συνεχίσουμε την προσπάθεια όλη την εβδομάδα αφού οι κόποι μας δεν θα πάνε χαμένοι και σταδιακά ο στόχος μας θα επιτευχτεί.

Κάρτα Μήνα Απριλίου – 8 of Wands

Η κάρτα του μήνα είναι το 8 of Wands (8 των ράβδων). Η κάρτα αυτή δείχνει ότι θα είναι ένας μήνας με μεγάλη κινητοποίηση και τρεχάματα. Μεγάλη δράση, κίνηση, επικοινωνίες (και μέσω διαδικτύου) ακόμα και ταξίδια/εκδρομές. Ο μήνας θα χαρακτηρίζετε από αυτές τις ενέργειες. Θα είναι λοιπόν ένας μήνας με αυξημένη δραστηριότητα για όλους μας. Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη. Κυβερνήτης είναι ο Δίας. Το μήνυμα της κάρτας είναι ότι οι προσπάθειες μας για νέα ανοίγματα κατά τον μήνα Απρίλιο ευνοούνται και θα πρέπει να δείξουμε τόλμη και θάρρος να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά να έχουμε κατά νου ότι δεν θα είναι ένας ξεκούραστος μήνας.

Λαμβάνοντας υπόψη και τις τρεις κάρτες, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας μήνας που μπορούμε να κλείσουμε υποθέσεις και να κάνουμε νέα ξεκινήματα αλλά χρειάζεται να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση για να μην διασπάσουμε την ενέργεια σε πολλές και διαφορές δραστηριότητες αφού αυτό είναι κάτι που και θα μας κουράσει και δεν θα μας οδηγήσει στον στόχο μας.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s