ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Λευκή «Bianca»  Καμένου, γεννήθηκε στην Λευκωσία Κύπρου και σπούδασε στην Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες  Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηματιστηριακά στα Πανεπιστήμια State University of New York at Albany και University of Southern California και κατόπιν απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στα Χρηματιστηριακά από το California State University at Northridge, Los Angeles. Μιλά άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

Εργάστηκε για περισσότερο από 25 χρόνια σε υπηρεσίες της  διεθνούς διπλωματίας στην Κύπρο αλλά το έμφυτο ταλέντο της και η έλξη της προς την Τέχνη της Αστρολογίας, της Μεταφυσικής και των Προβλέψεων ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία και επεκτάθηκε κατά την μακρόχρονη παραμονή της στις ΗΠΑ.

Η πραγματική και ειλικρινής της αγάπη και ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα αλλά και κάποιες συγκυρίες και προσωπικά βιώματα την οδήγησαν στο να ασχοληθεί εις βάθος και να αποκτήσει ανώτερες γνώσεις Αστρολογίας σπουδάζοντας δίπλα από δασκάλους με πολυετή πείρα και «όνομα» στον χώρο. Ταξίδεψε στην Ελλάδα το 2002 και το 2005 όπου και απέκτησε Βεβαιώσεις Παρακολούθησης Μαθημάτων για Αρχάριους και Προχωρημένους από τον Αστρολόγο Κώστα Κονδύλη και αργότερα μέσω διαδικτύου συνέχισε τις σπουδές της με τον Αστρολόγο Πέρρη Κρητικό.

Από το 2017 είναι Διπλωματούχος Ταρώ (Certified Tarot Reader) μετά από εξετάσεις απο την διεθνούς φήμης σχολή της Αυστραλίας BiddyTarot. Ως μέρος της διαδικτυακής της εκπαίδευσης, από το 2016 ξεκίνησε να διαβάζει Κάρτες Ταρώ και να τα συνδυάζει με αστρολογική ανάλυση σε άτομα ανά το παγκόσμιο με εξαιρετικές κριτικές, πράγμα που συνεχίζει με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Βαθιά πεποίθηση της είναι ότι η Αστρολογία συνδυάζετε άψογα με την Τέχνη των Ταρώ και χρησιμοποιεί και τις δυο τεχνικές μαζί για να παρέχει όσο το δυνατό πιο εμπεριστατωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση σε όσους την εμπιστεύονται για θέματα που τους απασχολούν.

Αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα της http://biancatarot.com , και στις ιστοσελιδες https://www.astrology4u.gr,  http://www.ediavlos.gr και συνεργάζεται με Αστρολόγους στην Ελλάδα.

Έχει ειδικευτεί στην Προοδευτική Συναστρία, στην Ωριαία Αστρολογία και στη Σύνθεση Αστρικού –Τροπικού Ζωδιακού για να δώσει τις προβλέψεις και τις συμβουλές της σε αισθηματικά, σχέσεις, επαγγελματικά, αλλά και σε πιο συγκεκριμένα ερωτήματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, με προσωπικά ραντεβού αλλά και μέσω διαδικτύου, τηλεφωνικώς, ή και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Απ’ το 2018 ζει στην Αθήνα και στην Λευκωσία Κύπρου και από τον Ιανουάριο του 2019 είναι συνεργάτης του Αιθερικού Δίαυλου.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ